Pages

Friday, December 3, 2010

Igrate li šaha i harlinga?

Photobucket


Partija je trajala 6 meseci.
I trajaće još nekoliko... po njihovoj proceni.

Daleko manje po mojoj... kada im prekinemo dovod struje.


Photobucket


Vuk sam i soko.
Soko sam i hulja.


I imam tu jako ružnu osobinu da pamtim kao slon.
I studioznost da ono što počnem i završim.

6 comments:

  1. @emo, kada ti na krov zgrade stave baznu stanicu (za npr. mobilnu telefoniju), to znači da ukućane iste "obogate" količinom jonizujućeg zračenja.

    ReplyDelete
  2. ...za na primer bežičnu fiksnu telefoniju koja koristi odbijajuće talase, tehnologiju toliko blagotvornu da je havarija na nuklearki miris lavande u prevečerje u odnosu na to... I tehnologiju toliko blagotvornu da su je kao prljavu i zaostalu uvalili našem "novom" telefonskom operateru koga su obrazovali od probranih članova jedne minorne partije, a u smislu "dam ti telekomunikacionu firmu da zaposliš članstvo, a ti mi onda obećaš da se na izborima nećeš koalicionirati sa radikalima ili Tomom"...
    To što je firma "Orion komunikacije" i sa njom tragična satelitska firma "Media Works" bedna tvorevina još bednijih mozgova, za to bi me bilo baš briga.
    I to što po stanu treba da zaradimo na ovom kosmičkom dilu celih 260 dinara (bivši predsednik je rekao 3000 evra godišnje ukupno za zgradu i zagrmeo, a onda sam ja zagrmela - 300000 evra za 100 godina, a celih 3 miliona za milenijum, malo li je!... zato smo ga i smakli, ionako je bio nelegalno samoizabran i to samo da bi smestio posao svojoj stranci...).
    I da treba da zaradimo 1000 puta više, takav dil bi morao da otpadne.

    Mi bi ovom antenom pokokali pola grada. Drugu polovinu bi izvela jedna druga zgrada koja se upravo tuži sa tim dronjavim Orion telekomunikacijama... Bednici, bednici, bednici...

    Ako se ništa uskoro ne desi, a sva su predviđanja da neće, pošto firma sada juri dozvole, ne bi li ukrala vreme, počeću da pričam malo detaljnije priče, pa nek se puše kada počnu da se izlistavaju na Guglu.
    ...Prvo da izbrojim do 1000...

    ReplyDelete
  3. @yzse, dno dna koje me, na žalost, ne čudi. Ako je potrebna podrška za širenje informacija, računaj na mene.

    ReplyDelete
  4. Hvala ti puno, ali za sada ništa. Sačekaćemo još samo malo, pa tek onda ide teška artiljerija :)

    ReplyDelete