Pages

Saturday, December 17, 2011

2012. – Puno drame i pomalo komedije


Najveće Hristovo učenje nije bilo da ćete imati večni život – već da ga imate; ne da ćete imati bratstvo u Bogu, već da ga imate; ne da ćete imati sve što tražite, već da sve već imate.
Sve što je potrebno je da to znate. Vi ste stvaralac vaše stvarnosti i život se prikazuje samo na način na koji ste zamislili da će se prikazati.
Osmišljavate ga u postojanje. To je prvi korak u procesu stvaranja. Bog Otac je misao. Misao je roditelj koji rađa sve stvari.

Razgovori sa Bogom - Nil Donald Volš


Godina 2012. je već duže vreme najavljivana kao kraj vremena ili smak sveta po Majanskom kalendaru. Širom sveta odjednom su se pojavili nebrojeni proroci, šamani i iscelitelji sa neodoljivom željom da što bolje i što brže, a najbolje instant, izvedu podizanje, to jest evoluciju svesti i naravno, pomalo i zarade na tom procesu. Internetom kruže objave o strašnom sudu i o globalnoj zaveri tajnog društva Iluminati. O tome se prosleđuju nebrojeni mejlovi i objave koje ste sigurno dobili ovih dana. Ako niste, ne brinite, neće vas zaobići. Možete mozgati danima i mesecima ko su u toj priči dobri, a ko loši momci, ali odgovora neće biti.

Hajde da pogledamo šta je to što po najavama proroka možemo da očekujemo u ovoj dramatičnoj godini. I naravno, da se pripremimo na pravi način.

Po jednoj najavi 2012. godina je godina konačnog dolaska vanzemaljaca na Zemlju. U verziji 1. oni će stići sa planete Nibiru ili planete X koja ima malo drugačiju putanju u odnosu na druge planete, pa je zbog toga u proteklim vekovima nismo videli, ali je zabeležena u nekim starim spisima. Zbog izuzetno iskrivljene elipse kruženja ove planete vanzemaljci mogu da nas posećuju svakih 360 godina, a to je, eto baš zgodno 2012. Oni će iskoristiti približavanje Nibirua Zemlji te će samo skoknuti u komšiluk da vide kako smo.
U verziji 2. vanzemaljci su odavno prevazišli problem dugih putovanja, pa će „prirodno“ otvaranje zvezdanih kapija iskoristiti kao svemirske prečice i posetiti nas bilo to u slučaju proletanja Nibirua ili ne. U oba slučaja tvrdi se da je situacija glavnim religijskim centrima i zapadnom centru moći – kritična. Po neproverenim, ali svuda prisutnim informacijama, tamo sada doživljavaju glavobolje u pokušajima da reše problem kako će da objasne Zemljanima da mi nismo jedini humanoidi u svemiru i da su nas ti isti vanzemaljci (a koje smo smatrali bogovima) jednom davno proizveli menjajući DNK odgovarajuće vrste primata. Ovde se sada javljaju i dve podvarijante. U jednoj vanzemaljci, a dalje ih možemo zvati i humanoidima, su vrste Anunaki, po drugoj su Elohimi. I sve se komplikuje time da li su Anunaki prijateljski ili neprijateljski raspoloženi, da li smo za njih eksperimentalna deca ili eksperimentalni robovi. U nekim drugim pričama nas štiti Galaktička konfederacija.





Elem, da bi priča bila zanimljivija, naša galaksija broji oko 57 humanoidnih vrsta, a u Galaktičkoj konfederaciji su svi osim 5-6 inteligentnih vrsta. Dalje, par ovih vrsta nisu naši neprijatelji iako nisu ni prijatelji Konfederacije, a ostali su definitivno loši momci (u ovom filmu). To su oni grozni vanzemaljci koji kidnapuju i muče ljude i životinje, ali na sreću, dobri vanzemaljci, a pogotovo članovi Konfederacije budno paze da budemo zaštićeni.
O vanzemaljcima koji nas stalno posećuju, bez obzira na putanje X planete, i uz to sami otvaraju svemirske kapije ili prečice, i o njihovom mišljenju zašto je baš 2012. godina ključna za naše zvanično „upoznavanje“, teško da ćete pronaći neki komentar.





Po drugoj vrsti "2012. najava" zbog rotacije Galaksije, te povoljnijeg položaja Mlečnog puta (i Zemlje) u odnosu na osu našeg lokalnog galaktičkog klastera, bićemo izloženi kiši fotona (svetlosnih čestica) što će automatski otvoriti i podići svesnost kako same planete tako i nas kao inteligentne vrste. Da li ćemo doživeti priliv DMT hormona unutar naših pinealnih žlezda i shvatiti „neshvatljivo“ i pri tom automatski dobiti neke natprirodne moći ili će se ostvariti proročanstvo da ćemo konačno izvesti putovanja kroz vreme, nije baš najjasnije. U ovoj verziji srešćemo se sa nama kao ljudskom vrstom, ali iz budućnosti. Pa sada sve one priče o vanzemaljcima dobijaju posebnu nijansu – da li su oni drugi humanoidi, ili su mi, obični ljudi samo stigli iz budućnosti.





Ako se niste preplašili i ako ste se snašli u svemu ovome i kiši dodatnih informacija kojima smo zatrpani poslednjih godina, i ako ste se i makar malo osmehnuli želim vam uspešnu i 2012. i 2013. i sve sledeće godine redom. Nemojte čekati smak sveta, jer se neće desiti. I nemojte gubiti ni sekundu svog dragocenog života. Zemljotresa je bilo, dešavaju se i biće ih. Magnetna osa planete se kreće, ponekad sporije, a ponekad brže, ali se ipak kreće. A vreme neumitno prolazi.
Radite na svojim idejama o boljem životu, od iluzije stvorite stvarnost, od energije materiju. A ako se neki vanzemaljac usput i pojavi uvek možete da mu ponudite unosan posao ili šoljicu čaja uz prijatan razgovor.
Nauka donosi nova saznanja o svemiru i našoj ulozi u toj stalnoj božanskoj igri, ali šta ćete ućiniti sa svojim životom – ovde i sada, to je samo vaš lični san i vaša lična java. Želim vam fokus, disciplinu, akciju i uspešno ostvarenje želja.



No comments:

Post a Comment