Pages

Monday, August 19, 2013

U prošloj epizodi - U rana jutra dok lišće pada i bogati plaču (a siromašni nemaju vremena za trivijalije)



Šta se dešavalo u prethodnoj epizodi:
Mohamad je obavestio Evanhelinu da je iznenada prešao pola planete i da se trenutno nalazi na Kipru, gde je u poseti porodici i radi nekih biznis planova. Evanhelina je bila zbunjena, ne samo zbog Mohamadove geografske blizine, koja je implicirala njihov susret u bliskoj budućnosti, već zato što je ne planirajući romantične ili samo prijateljske susrete ušla samostalno, i vrlo riskantno, u eksperimentisanje sa hemijskim suplementima koji su joj promenili neke faze retikularnog i limbičkog funkcionisanja. Spomenuviši uzgred i u duhovitom stilu svoje dileme da li da ustane ili odustane svom mladom prijatelju Alehandru nije ni sanjala da je u njemu otvorila čitav ponor dubokih osećanja koje je Alehandro do sada uspešno skrivao od Evanheline. Čuvši za neka od njegovih osećanja Evanhelina je prijateljski pokušala da objasni Alehandru da njihova ljubav nije suđena jer je on 15 godina mlađi od nje. Štaviše da ona ima unuče svog bivšeg pastorka koji je takođe 15 godina mlađi od nje, međutim Alehandrova osećanja su bila nepoljuljana tim činjenicama.
Njen drugi prijatelj Roberto čuvši šta se dešava po pitanju Mohamada počeo je istorijsko-religioznu kampanju. Evanhelini je stalno ponavljao drevne citate o vjeri i nevjeri, o plitkoj ženskoj pameti koja zbog ljubavi odustaje od ponosnog patriotskog siromaštva, i o činjenici da je venecuelanska nacija kojoj oboje pripadaju tradicionalno u zavadi sa svojim starim turskim okupatorima, te i o količini prolivene predačke krvi. Danima je Evanhelina osećala strastveni Alehandrov pogled i često je umela da ga spazi u gomili ljudi preko puta ulice kako je vrlo pažljivo posmatra. Zatim je u grad stigao Wahed kako bi sa Evanhelinom dogovorio susret između nje i Mohamada, no odlazeći da se vidi na kratko sa Wahedom iznenadio ju je Alehandro i pošto je upravo preživljavala hemijske reakcije u mozgu Evanhelina ih je sve redom oterala dođavola.

Za koga će se odlučiti Evanhelina? Da li će izabrati Alehandra i njegovu strastvenu mladalačku ljubav, pa koliko god da traje; ili će otići u zagrljaj uvaženom i bogatom Mohamadu, pred kojim se otvara respektabilna politička karijera u dalekoj državi?
Možda je Evanhelina ipak jedna samozaljubljena kučka kojoj se ne da ugoditi?
Ili ipak žrtva tajanstvenih hemijskih reakcija i klasičan psihijatrijski pacijent koji zahteva hitnu hospitalizaciju?

Saznaćemo u sledećoj epizodi večeras tačno u 20:00h na programu Assy televizije (televizija zadržava pravo promene programa i satnice emitovanog materjala).


I ekskluzivna vest samo za čitaoce našeg nedeljnog TV dodatka: Kira T. Ision glavna glumica špansko-turske sapunice U rana jutra... u kojoj glumi rolu Evanheline upravo pregovara sa producentima oko svog ostanka u seriji. Gospođa Ision tvrdi da je ona ipak noseći stub celog projekta, za koji često spominje da je intelektualno uvredljiv čak i za šimpanze, te svoj ostanak uslovljava drastičnim povećanjem novčanog iznosa po epizodi.
-Ako već moram da glumim u tako imbecilnim zapletima zahtevam da me debelo plate, izjavila je gospođa Ision vidno iznervirana potpunim ignorisanjem producenata serije. - U rana jutra... mogu samo da razmišljam kako da dobacim što pre do toaleta, dodala je ona insinuirajući u posprdnom stilu naziv cele serije.
Kako će se situacija razrešti saznaćemo početkom sledeće sezone, za sada uživajte u vašoj omiljenoj seriji.






No comments:

Post a Comment