Pages

Tuesday, April 2, 2013

Dan "svesnosti" o autizmu?



Nema autizma.
Ne postoji kao oboljenje.

Ako se pitate zašto, odgovor je zato što ne postoje kvantitativne i kvalitativne analize za njegovo određivanje (nema testa krvi, mokraće, pljuvačke, analize DNK, skenova, ničega).
Postoji više načina da neko dobije etiketu autizma i to su trovanja i alergijska reakcija izazvana MMR i MMRv vakcinacijom, hronična neuhranjenost, trovanja industrijskim otrovima i moždane lezije (neurološke povrede).
Uzroci su različiti i danas se mnogi pošteni doktori sa pravom pitaju zašto se ova četiri stanja trpaju pod istu nalepnicu.

Toliko o "svesti" i "svesnosti" o autizmu.

Da ne bi ispalo da ponovo lupetam, iako nemam diplomu medicinskog fakulteta postavila sam video ispod gde dva vrhunska poštena doktora razgovaraju. Dr. Merkola je uradio intervju sa dr. Vejkfildom čovekom koji je poodavno ozbiljnom studijom potvrdio korelaciju između MMR vakcinacije i autoimunih oboljenja creva, kao i reversnim autizmom.

Ovo ga je koštalo karijere i nebrojeno puta morao je da brani svoju reputaciju. Ipak je industrija vakcina veliki biznis, tzv. kartel.

Do današnjeg dana urađeno je još minimum 28 ozbiljnih medicinskih studija (toliko može da se nađe na Netu i slobodno pročita, a sigurno ih ima i više) koje su potvrdile Vejkfildove rezultate istraživanja.

O tome kako je kontigent MMR vakcina zaraženih virusom meningitisa, umesto da bude uništen, otišao u Brazil (u sklopu kampanje za vakcinaciju dece trećeg sveta) i izazvao epidemiju meningitisa kod beba možete poslušati u ovom intervjuu.

O tome da smo mi zemlja trećeg sveta moraćete svesno da razmišljate sami. Pogotovo ćete morati da se osvestite po pitanju "autizma" ako gajite sitno dete u sopstvenoj kući.
I pogotovo sada kada je neko tako jako pametan u Ministarstvu zdravlja doneo odluku da se par sati po rođenju naša deca dodatno vakcinišu protiv hepatitis B virusa.

Njemu na dušu i na karmu.

A nama roditeljima na dušu i na karmu da se osvestimo i "prosvestimo" i o autizmu i o autoimunim oboljenjima.








No comments:

Post a Comment